Nie ma Wielkanocy bez żurku na stole. Co przepis, to inny

Zakwas Agata Gajewska ma już gotowy. Na jego bazie powstanie pyszny żurek.

Zakwas Agata Gajewska ma już gotowy. Na jego bazie powstanie pyszny żurek.

7 mies. temu

wydanie 16/2019

Dyskusja na temat wyższości żurku nad białym barszczem przypomina tę o dominacji Wielkanocy nad Bożym Narodzeniem. Każda z zup ma zagorzałych zwolenników, ale te wiosenne święta to czas, kiedy królem jest żurek. I jak na każde inne danie, wiele jest przepisów również na niego.

Jeśli chcesz zapoznać się z całością, wykup dostęp.

Kup poprzez płatności online.

1,00 zł

brutto z VAT

Sposoby płatności
Obserwator Lokalny

16/2019 kwiecień 2019

  • 80 art.

2,50 zł

brutto z VAT

Sposoby płatności